22 Haziran 2015 Pazartesi

Gta 4 [Crack + Patch] v1.0.7.0 Sorunsuz İndir + Crack Kurulumu


gta 4 crack yapma


Rockstar Games'in bir eseri daha... Süper bir oyun. Açık dünya oyunlarından hep hoşlanmışımdır. Oyunu bazı arkadaşlar açamamış bu yüzden oyunu oynayamamışlar. Ben sorunsuz giriş yaptım. Crack + Patch download dosyasını sizlerle paylaşıyorum.

Gta 5 Crack Çıktı! indirmek için tıklayınız: gta 5 crack indir

Açıklama:
GTA IV oyunun en son yeni Patch v1.0.7.0 büyük ve çok önemli güncelleme yaması oyunun grafik sorunlarını düzeltip çok ciddi performans artışını sunan bu yama fps artışını ve takılmaları giderirken ekran kartına yüklenen gereksiz ve aşırı yükü minimuma indiriyor. Ayrıca yama gereksiz Social Club giriş gereğini kaldırıp o yazılımı silip gereği olmadan direk kısayolundan oyunun çalışmasını da sağlıyor bu resmi güncelleme dosyası! Oynanış ve grafiksel hatalarını da giderdiği için yamayı kurmanızı kessinlikle tavsiye ediyorum.
Bu yama oyunun önceki tüm patch'lerini (Patch v1.0.1.0-v1.0.2.0-v1.0.3.0-v1.0.4.0-v1.0.5.0 ve v1.0.6.0'i) barındırdiği için eski güncellemeleri arayıp kurmanıza gerek yok! Tarafımdan denenmiştir.

Kurulum:
Birli aşağıdaki Grand Theft Auto 4 v1.0.7.0 Patch'i indirin. Daha sonra inen dosyayı rar'dan çıkarın ve Update klasöründeki UpdateTitle adlı dosyayı çalıştırıp yamayı kurun. Ardından ise aşağıda verilen ''GTA IV Crack v1.0.7.0 [Razor1911 Fix]'' dosyasını indirip rar'dan çıkarın. Dikkat burası önemli!: Crack yapmadan önce oyunun kurulu olan C:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV klasöre gidip GTAIV.exe dosyanın orda olup olmadığına bakın. Oyunu direk kurduysanız çünkü o dosya siz crack yapana kadar oluşturulmayacak. Evet klasörde mevcutsa ve crack yaptıysanız yama kurulacak ve rar dan çıkarttığınız v1.0.7.0 Crack'ini içindeki GTAIV.exe haricindeki tüm dosyaları kopyalayıp oyunun kurulu olan dizine yani C:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV klasörünün içine yapıştırarak Crack işlemini yapın.


Grand Theft Auto 4 v1.0.7.0 Patch İndirme Download Linkleri

Grand Theft Auto 4 v1.0.7.0 Patch İndirmek İçin Tıklayınız. (Turbobit)
-RAR şifresi: oyunindirmeblogu.blogspot.com

GTA IV Crack v1.0.7.0 [Razor1911 Fix] İndirme Download Linkleri

Grand Theft Auto 4 v1.0.7.0 Crack İndirmek İçin Tıklayınız. (Turbobit)
-RAR şifresi: oyunindirmeblogu.blogspot.com


GTA 4 Türkçe Yama:
Gta IV türkçe yama indirmek için tıklayınız: gta 4 türkçe yama indir

GTA 4 Siyah Ekran Sorunu:
Bu sorunu düzeltmek için şu yazımızdaki programı indirip driverlarınızı güncelleyin sorununuz çözülmüş olacak: driver booster full indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder